DBU ATK+ Center

DBU har 29 ATK+ Centre fordelt over hele landet, heriblandt VB’s ATK+ Center, og de har til formål at give spillere på U10-U11-U12 med særlige forudsætninger en ugentlig ekstra kvalitetstræning med god matchning, samtidigt med at de forbliver medlemmer i egen klub. Der spilles ikke kampe i ATK+ Center regi men udelukkende tale om et ekstra træningstilbud.


VB’s ATK+ Center har 32 partnerklubber, og vi er glade for – og stolte over – at vi sammen støtter op om topfodbold i regionen. Vi kan kun rekruttere spillere til ATK+ Center træningen fra vores partnerklubber, og det sker altid i samarbejde mellem spiller/forældre, partnerklub og VB. Når en spiller er udtaget, er han sikret minimum et års deltagelse (gælder ikke U12, som afslutter forløbet ved overgangen til U13).


Der er store krav til trænerne på ATK+ Center, hvad angår uddannelse og engagement.


Det er gratis for såvel spillere som partnerklubber at være en del af ATK+ Center.


ATK+ Center projektet skal medvirke til at skabe grundlaget for fremtidens U10-U12 spillerudviklingsmodel i hele Danmark. Målet er at opnå en bred opkvalificering samt  optimering af træningsmiljøerne for U10-12 spillere generelt.