FysioPlan tilbyder gratis oplæg om aldersrelateret træning og skadesrisiko

Gratis oplæg omkring aldersrelateret træning og skadesrisiko i aldersgruppen u13-19 for trænere, spillere og forældre.
Oplægget tager udgangspunkt i de typiske skader, behandling, træning/genoptræning og forebyggelse ud fra Team Danmarks ”Aldersrelateret træning” og forskning på området.
Desuden lægges der op til en dialog omkring jeres oplevelser i klubberne som trænere, spillere og forældre.

FysioPlan tilbyder dette oplæg gratis, da vi har haft god succes med det i Vejle Boldklubs ungdomsafdeling, og vi oplever det kan afklare nogle af de spørgsmål og myter, der er omkring skader og behandling til ungdomsspillere.
Emnet er afgørende for den fortsatte talentudvikling, og hvordan vi får spillerne mest optimalt gennem ungdomsårene, hvor der sker en stor udvikling både på banen og kropsmæssigt.

FysioPlan har været tilknyttet Vejle Boldklub de sidste 11 år, og er ansvarlig for Talentafdelingen u13-u19 drenge sammen med klinikkens fysioterapeuter. Vi arbejder med spillerne til hver træning, og indgår i et samarbejde med klubbens øvrige specialister, trænere og ledere.


Oplægget tager ca. 30 min, og efterfølgende håber vi på en givtig dialog. Vi tænker der skal afsættes 45-60 min til emnet. Oplægget kan ligge i både hverdage og weekender alt efter jeres ønsker.

I første omgang vil oplægget tilbydes i perioden marts – juni 2020.

Hvis det har jeres interesse eller der er yderligere spørgsmål, så kan i kontakte Peter Lund (kontaktinfo ses nedenfor).

Vi glæder os til at besøge jer i klubberne

Kontakt


Har du spørgsmål eller ønsker du at gøre brug af tilbuddet i din klub, kontakt da:


Peter Lund

20 18 56 20

peterlund@vejleboldklub.dk