Træningsinspiration

 

I 2019 søsatte Vejle Boldklub et omfattende projekt med at udvikle og tilsende træningsinspiration til børnetrænerne i Future Vejle klubberne. Idéen lavede ringe i vandet helt til DBU, som fra foråret 2020 valgte at lave en massiv investering, således at tilbuddet gælder for alle børnetrænere i Danmark. Derfor er det nu DBU, der står som afsender på træningsprogrammer til samarbejdsklubbernes børnetrænere.


Det eneste du skal gøre, for at modtage træningsprogrammerne er at sikre, at du er registreret som holdkontakt for et turneringshold i din klubs KlubOffice system.Du kan også her tage et kig på nogle af træningsprogrammerne fra Vejle Boldklubs TOPcenter, ved at trykke på overskrifterne for træningsprogrammerne (download).

 

Er du interesseret i mere træningsinspiration er Future Vejle altid parat til at hjælpe. Kontakt da en relevant træner på siden KONTAKT

Om Future Vejle

 

Future Vejle er et stærk netværk bestående af 26 klubber, som alle samarbejder med Vejle Boldklub.

 

Gennem et åbent og loyalt samarbejde med Future Vejle klubberne vil Vejle Boldklub være organisationen, som i et aktivt samarbejde skabet et væsentligt kvalitetsløft i Future Vejle klubberne.

 

Læs mere på siden "Om Future Vejle".

Modtag e-mails omkring Future Vejle aktiviteter

* indicates required

Copyright @ All rights reserved