DBU har 29 TopCentre fordelt over hele landet, heriblandt VB’s TopCenter, og de har til formål at give spillere på U10-U11-U12 med særlige forudsætninger en ugentlig ekstra kvalitetstræning med god matchning, samtidigt med at de forbliver medlemmer i egen klub. Der spilles ikke kampe i TopCenter regi men udelukkende tale om et ekstra træningstilbud.


VB’s TopCenter har 28 partnerklubber, og vi er glade for – og stolte over – at vi sammen støtter op om topfodbold i regionen. Vi kan kun rekruttere spillere til TopCenter træningen fra vores partnerklubber, og det sker altid i samarbejde mellem spiller/forældre, partnerklub og VB. Når en spiller er udtaget, er han sikret minimum et års deltagelse (gælder ikke U12, som afslutter forløbet ved overgangen til U13).


Der er store krav til trænerne på TopCenter, hvad angår uddannelse og engagement, og alle trænere er fra VB’s talentsektor.


Det er gratis for såvel spillere som partnerklubber at være en del af TopCenter.


TopCenter er et 3-årigt DBU projekt (2018-2020), hvor viden og erfaring fra projektets 3-årige periode skal medvirke til at skabe grundlaget for fremtidens U10-U12 spillerudviklingsmodel i hele Danmark. Målet er at opnå en bred opkvalificering samt  optimering af træningsmiljøerne for U10-12 spillere generelt.

DBU TOP-Center