Vejle Boldklub præsenterer 3 nye typer sæsonkort

Til den nye sæson 2019/2020 i NordicBet Ligaen har Vejle Boldklub lanceret 3 nye typer sæsonkort. Du kan læse om de 3 forskellige pakker på billedet nedenfor, og finde flere praktiske informaitoner via linket over billedet.

Vi har i den seneste sæson oplevet kæmpe interesse for de aktiviteter Future Vejle har arrangeret på kampdage, og derfor har vi også valgt at sætte yderligere fokus på familieoplevelsen til Vejle Boldklubs hjemmekampe. Derfor vil Kids Zone i den kommende sæson blive flyttet ind under stemningstribunen, således at der er kortere vej til de sjove oplevelser med VB målet, FIFA, VB Spillerkort, Eigil Egern og spillerne fra førsteholdstruppen.

Arbejdet med at gøre området klar håber vi at have klar til en af sæsonens første hjemmekampe - vi gør alt hvad vi kan for at blive klar så tidligt som muligt, og glæder os helt vildt til at vise jer vores nye område.


Vi ses i Nørreskoven!

Læs mere via
DETTE LINK

Om Future Vejle

 

Future Vejle er et stærk netværk bestående af 26 klubber, som alle samarbejder med Vejle Boldklub.

 

Gennem et åbent og loyalt samarbejde med Future Vejle klubberne vil Vejle Boldklub være organisationen, som i et aktivt samarbejde skabet et væsentligt kvalitetsløft i Future Vejle klubberne.

 

Læs mere på siden "Om Future Vejle".

Modtag e-mails omkring Future Vejle aktiviteter

* indicates required

Copyright @ All rights reserved