Future Vejle kamp mod Hobro IK

Kære medlemmer af Future Vejle klubberne,


Vejle Boldklubs hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, har valgt at frikøbe alle hjemmebanepladser til den livsvigtige playoff kamp mod Hobro IK. Det betyder, at alle har mulighed for at afhente gratis billetter i filialen på Havnegade i Vejle på tirsdag d. 14/5 kl 10-18.

Da kampen på forhånd var valgt ud som Future Vejle kamp, er Arbejdernes Landsbank gået med til, at give alle Future Vejle medlemmer forhåndsret til billetter til Forstas Tribunen sektion J.


Derfor vil I, som Future Vejle medlemmer, kunne få tilsendt fribilletter til kampen inden på tirsdag. Derefter vil de være frit tilgængelige for alle til afhentning.


Der er et begrænset antal pladser på Forstas Tribunen sektion J, så skynd dig at få fat i din billet - der er stor rift om dem!


Der vil på dagen være en masse aktiviteter i Kids Zone, hvor de normale aktiviteter er på plads - og der kommer besøg af spillere fra Vejle Boldklubs Superligatrup.


Vi ses i Nørreskoven!HUSK


Kampen spilles søndag d. 19/5 kl. 16:00


Billetterne er til Forstas Tribunen sektion J

Tilmelding


Tilmeldingen er lukket.

Om Future Vejle

 

Future Vejle er et stærk netværk bestående af 25 klubber, som alle samarbejder med Vejle Boldklub.

 

Gennem et åbent og loyalt samarbejde med Future Vejle klubberne vil Vejle Boldklub være organisationen, som i et aktivt samarbejde skabet et væsentligt kvalitetsløft i Future Vejle klubberne.

 

Læs mere på siden "Om Future Vejle".

Modtag e-mails omkring Future Vejle aktiviteter

* indicates required

Copyright @ All rights reserved